Geamuri fumurii SEND92

Geamuri fumurii SEND92

Prima etapa a realizarii geamurilor ionizate consta in demontarea geamurilor, de obicei a lunetei si a geamurilor laterale. Registrul auto Roman impune ca parbizul sa raman clar. Poate fi supusa ionizarii doar partea superioara cu rol de parasolar.

Etapa 2

A doua etapa consta in curatirea atenta a geamurilor. In primul rand vor fi degrasate cu substante speciale si sterse atent cu bucati mari si curate de tifon. Dupa degresare se aplica un strat de oxid de aluminiu. Acesta va fi uscat la cateva sute de grade Celsius cu ajutoru unui uscator industrial. Acum geamurile sunt gata pentru ionizare.geamuri ionizate Ionizarea efectiva este a treia etapa a procesului de realizare a geamurilor fumurii. Send 92 Pitesti dispune de cuptoare speciale in care se ionizeaza geamurile. La interior, cuptoarele prezinta rame dedicate sustinerii geamurilor. Odata introduse geamurile in cuptor, aerul este evacuat. Procesul de vidare poate dura intre 30 si 45 de minute. In centrul cuptoarelor se afla montat un anod din inox.

Etapa 3

Geamurile sunt asezate in cuptor cu fata interioara orientata catre anod. Un curent electric trece prin anod si ionii de inox incep sa se depuna pe geamuri. Durata bombardamentului cu ioni este direct proportionala cu intensitatea innegririi geamurilor. Send 92 are in dotare si cuptoare cu anod mobil care permit ionizari cu mai multe densitati in acelasi cuptor. De exemplu, daca cineva doreste ca geamurile laterale sa fie 30% colorate, iar luneta, 50%, acest lucru este posibil intr-o singura trecere prin cuptor. Timpul de asteptare este redus substantial! Dupa ionizare, geamurile sunt scoase din cuptor si pregatite pentru montarea pe automobil. Banda izolatoare este indepartata, geamurile sunt supuse unei alte curatiri.

Etapa 4

Specialistii Send 92 monteaza geamurile laterale respectand exigentele tehnice ale fiecarei marci auto. Luneta se va fixa printr-un proces similar cu cel industrial. Cu maiestrie, cu ajutorul unui pistol cu aer comprimat se aplica masticul pe rama lunetei intr-un strat uniform. Luneta este montata pe automobil. In 30 de minute masticul de fixare se intareste.geamuri ionizate.

Pentru programari:  0742092312

Call Now